Födelsedag!!!

Jaha då har man firat sin 32:a födelsedag. Det har varit en lugn dag med mamma, pappa samt min bror och hand familj. Mysigt och trevligt!

Jag har haft svårt att önska mig saker i år. Tänker bara på bebisprylar. Och födelsedagen kändes oviktig i förhållande till den stora FÖDELSEdagen vi väntar på i sommar. Men som pappa sa, "det är i alla fall din första födelsedag då du är med barn".

Och som en underbar present lyckades jag idag fånga två sparkar på film. Inte jättetydligt, men man ser att det rycker.


Påsknöje.

Jag och hunden är på påsklov hos min mamma och pappa. Sambon är med sin familj i fjällen. Vi har inte så mycket att göra så mamma och jag har ägnat dagarna åt att titta på barnvagnar. Jag hade bestämt att vi skulle ha en Kronan duo S, för det var den enda jag hittat med så stora svängbara framdäck som vi vill ha. Men jag har inte riktigt gillat sittdelen. Så igår kom vi in på en butik som hade Emmaljunga. Och då öppnades en ny värld! Så nu har jag surfat runt, läst bloggar och forum. Och jag har kommit fram till att en Emmaljunga Edge Duo S passar oss och våra behov bäst.

Sambon ringde och frågade vad vi gjort. "Kollat barnvagnar" sa jag. "I TVÅ DAGAR???" utbrast han! Haha han är ingen shoppingmänniska.


Mvc igen.

Var på mvc idag igen. Allt såg bra ut förutom mitt järnvärde. Man ska ha typ 120-150 och jag hade 99. Inte så konstigt att jag är så trött! Så nu är det megakur med järntabletter så magen lär väl protestera.

Sen verkar det som att det är ett litet busfrö därinne. När barnmorskan tryckte med dopplern gav han henne en ordentlig spark. Och när hon väl hittade hjärtat smet han. Så hon fick en kort mätning men på den tiden fick vi i alla fall veta att hjärtat slog som det skulle!


Bebismysteriet.

Just nu är detta med bäbisar väldigt aktuellt på mitt jobb. Dels är det många barn som ska få syskon och så är det förstås spännande att jag har en i magen.

Så igår läste vi "Håkan Bråkan och bebismysteriet" ( en bok som är väldigt bra när man ska förklara hur barn blir till). I den boken står det att mamman och pappan bakar en bebis som de sen kryddar med den viktigaste kryddan, nämligen kärlek. Och jag höll på att börja gråta båda gångerna jag läste det!!!

Jag tror inte barnen kan förstå hur mycket kärlek de är kryddade med. Nån gång har jag hört att först när man blir förälder själv inser man hur mycket ens föräldrar älskar en. Och det stämmer verkligen!


En liten kusin.

Har nu fått se en bild på ett annat litet underverk. Min systers lilla bäbis med ett pickande hjärta. Tänk så vackra dom är!


Suuuuug

Min första gravidcraving har kommit. Jag är sjukt sugen på pannkaka! Mmmmmm. Åh får nog bli pannkaka till lunch nån dag i helgen!

Spark på dig pappa!

I natt vaknade jag av att sambon ropade till. Han hade legat bredvid mig och kännt någonting mot armen, så han tryckte lite på magen och fick en REJÄL spark! Mysigt! Jag bara log lite trött och somnade om...

Svårt

Har idag suttit och försökt författa en beskrivning av mina arbetsuppgifter till min ansökan om graviditetspenning. Jag tycker det är svårt. Jag vill få med alla fysiska moment som mitt jobb innebär, men vill inte att det ska låta överdrivet. Tog lite hjälp av min journalistsyster och i morgon ska jag låta kollegorna läsa, de kanske har något tips, de som vet vad jobbet handlar om. För övrigt är det bra förutom att jag är arg på blogg.se eftersom det inte fungerar att lägga upp bilder just nu!!!

Dagarna rullar på...

Ja dagarna rullar på och nu är jag i v 23. Otroligt! Jag känner det lilla pyret därinne, han sprattlar till lite då och då och påminner mig om att han faktiskt är därinne. Så mysigt! Har också försökt ta det lite lugnare på jobbet och jag har faktiskt haft mycket mindre sammandragningar sen jag var på MVC. Så just nu mår jag riktigt bra!

RSS 2.0