En ny prinsessa

Såg den stolte fadern på tv i morse. Han var rörd! Några tårar trängde sig fram i mina ögonvrår. Av glädje. För det är underbart när ett barn kommer till världen! Man blir förundrad över livet och gläds med de glada föräldrarna.

Lite senare läste jag om hur folk i hela Sverige firade och gladdes med kronprinsessparet. Då kom tårarna! Inte av glädje denna gången! Dom ledsna tårarna, dom som säger att jag vill vara den som är så glad, den vars man får gå ut i världen och med darrande röst stolt berätta vilket underverk som kommit till världen!

Jag ÄR glad för deras skull, och för alla andra i min omvärld som får barn. Jag är bara så jäkla AVUNDSJUK!!!

Sega dagar

Som bara går ut på att få tiden att gå! Intensiva dagar på jobbet så jag hinner inte tänja så mycket. Men nu är det snart dags för ägglossning så det är bäst att börja ligga igen!!!


Kampen mot klockan dag 463.

Japp mensen kom, tillbaka på ruta ett igen. Har äntligen fått tag på kliniken där jag ska göra spolningen av äggledarna. I slutet av mars blir det av. Skönt att ha en tidsplan, nu behöver jag inte vänta på kallelsen varje dag. Dessutom vet jag att efter spolningen är det bara max tre månader innan vi kan komma igång med IVF.

Vet inte

Tror att mensen är på väg, lite rosa på toapappret. Man blir så nojjig varje gång man går på toa och undrar om det ska vara rött. Har svarta trosor så jag ser inte på dem... Men nu tror jag det är på g. Suck suck suck!!!


Jag ber

Till alla gudar i hela världen! Snälla låt inte mensen komma! Låt den hålla sig borta och hålla sig borta länge länge länge, i typ nio månader!!!


Avundsjuk

Pratade med min faster igår, hon vars dotter ska ha barn. Det var superjobbigt att få veta att min kusin väntar barn. Så igår frågade hon om jag hört det. Fick uppbringa all min kraft och glädje. "Ja jag hörde det! Ja vad kul!!! När kommer den??? Jaaa vad roligt!! Grattis mormor." AAAAAAAAAAAHHHHHHHH JAG SKITER I HENNES BÄBIS!!! JAG FÅR INGEN!!! lät det inom mig. Men jag ÄR glad för deras skull egentligen. Vill bara inte höra om det!!!


Kampen mot klockan dag 450.

Lång arbetsdag är alltid bra då kommer tankarna bort. Men jag går och väntar på kallelse till spolning. Jag är inte bra på att ringa och tjata om såna saker, men jag antar att man kan ringa och fråga om de fått remissen och hur lång tid jag ska räkna med att det tar innan jag får en tid. Det tar alltid emot att göra sånt, men jag får väl ta det som en träning i att göra obekväma saker!

Jävla kropp.

Blir så irriterad på kroppen som nu visar alla möjliga konstiga symtom varenda gång mellan ägglossning och mens. Visst jag tolkar allt jag känner, men faktum är att jag har superont i brösten och jag har det varje månad. Tänker varje gång att "så här ont brukar jag inte ha" men nu har jag slutat tänka så. Jag har helt enkelt ont i brösten och får inte luras av det. Men det är svårt!!! Varför måste kroppen luras så? Vore mycket enklare om jag inte kände någonting, för då skulle det bli lättare att inte tänka så mycket på det. Nu går jag och tolkar varenda jäkla hugg i brösten! Och blir påmind om det hela tiden. Hinner tänka att kanske, kanske kanske kanske, är det vår tur den här gången! Sen intalar jag mig att nej det blir inget, för då blir jag mindre ledsen när mensen kommer...


Dag 446.

Hittade en blogg av en tjej som nu har fått ett barn som blivit till genom IVF. Hon skrev så bra precis om allting under hela förloppet. Var jättebra, för nu förstår jag mycket mer hur det går till, hur det fungerar med mediciner, ultraljud, äggplock och insättning. Vet till och med att det heter att man ruvar när man har stoppat in det befruktade ägget och väntar på att det ska fastna. "Ruvar" det låter rätt så gulligt tycker jag!!!

Tänka på annat.

Idag har jag varit på musikal med syster och sett Dirty Dancing. Skönt att få göra nåt annat än bara jobba, plugga och tänka. Nåt roligt, som inte har med barn alls att göra. Bara vara glad och inte tänka! Men nog fan dyker det upp. Penny gör ju en abort, och var går då mina tankar? Varför blir hon med barn och inte jag??? Så nu är man avundsjuk på fiktiva personer också... Så inte lätt är det att tänka på annat. Var man än vänder sig så blir man påmind.

RSS 2.0