Mer väntan

Hade fått veta att innan den 18 skulle jag få en kallelse till kliniken där jag ska göra spolningen. Så när jag inte fått någon i måndags ringde jag, för jag var precis i slutet av menscykeln och då ska spolningen göras. Men då fick jag bara höra att "vi har skickat en kallelse till dig och du måste ringa på första mensdagen". Suck då får jag vänta en månad till! Blir irriterad. Inte egentligen arg för det är ju inte deras fel att jag inte fått brevet, men hon som jag pratade med var så nonchalant och otrevlig. Som att hon inte fattar att det faktiskt är människor hon har att göra med och att det här är jobbigt nog som det är.

Jaja bara andas och ta det lugnt en månad till!

Ajaj

Just nu värker mina bröst så jag blir galen. Undrar varje månad om dom verkligen brukar göra så ont innan mensen. Och de brukar de nog. Men kanske kanske kanske, hoppet lämnar mig aldrig!!! På tisdag eller onsdag borde mensen komma...

Kampen mot klockan dag 479.

Träffade en gammal kollega idag som är gravid. Hon frågade förstås hur det går för oss, eftersom jag redan för ett år sedan när vi jobbade ihop var öppen med att vi försökte. Jag berättade att det inte alls går men att det är på gång. Jag sa också att jag jag just nu är så blasé och ändå inte tror att det kommer att gå. Hon sa då att "så får du inte tänka du måste ju tänka positivt". Så det tänker jag göra nu ett tag! Tänka att den här gången kommer det fanimej bli något! Kanske inte den här månaden, men nästa ÄL, då JÄKLAR!

I väntans tider...

Händer inte så mycket just nu. Ägglossningen har kommit och gått och vi hade plikttroget sex varannan dag. Nu väntar vi dels på mensen och dels på en kallelse till spolning.


RSS 2.0