Provsvar

Jag har fått svar på de prover jag tog när vi var på CvL. Det var inget fel på progesteronet.  Så då vet vi det och jag kan koppla bort det i alla fall! Då är det inte heller aktuellt att behandla det några cykler och vänta med ivf, utan det blir spraystart 4 januari!

Mens

Jag brukar ofta gnälla på att ingenting nånsin går smidigt och att allt tar längre tid än man tror när det gäller ivf. Så döm av min förvåning, min mens bestämde sig för att komma en vecka för tidigt och starta idag. Det innebär att jag får starta med sprayen en hel vecka tidigare, redan den 4 januari. Det är om inte ens tre veckor! Shit vad nära det kändes helt plötsligt! Nu två dagar kvar att jobba, sen semester och innan semestern är slut börjar vi vår nya ivf!

Fredagens möte

Ja hur gick det i fredags då?

Vi träffade samma läkare som förra gången når vi var på första träffen. Lite kufisk,  men han tog sig tid och pratade länge med oss.

Vi fick mediciner utskrivna och klartecken att börja i januari med preliminärt äggplock i februari.  Vi tog även blodprov för att kolla mina nivåer av progesteron efter äl. Skulle det visa sig att de är låga kan vi kanske testa att behandla det och prova naturligt ett tag innan vi sätter igång med ivf. Men vi får se. Det kollades ju förra gången och då var nivåerna ok och jag blev ändå inte gravid, så jag sätter inte så stort hopp till det. 

Nu har vi i alla fall recepten hemma och jag förbereder mig för en ny behandling.  Jag känner mig inte superpepp,  inte för att jag är orolig för behandlingen,  men jag är livrädd för ett nytt misslyckande och jag vill slippa den besvikelsen det var förra gången. 

Känner mig dyster över att det verkar bli på det här sättet vi förhoppningsvis får vårt andra barn, det hade varit så skönt om det bara hade kunnat få gå naturligt och lätt!

På väg igen

Så är vi på väg till CvL igen! Hade ju hoppats att det skulle vara för ett vul, men så blev det inte. Jag eller ett vul blir det nog, men inte för att se ett pickande hjärta. 

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag. Blir nog ett samtal om hur vi ska gå vidare, och troligen en del blodprov. 

Två veckor senare

Livet rullar på. Jag väntar på ägglossning som jaginte har en aning om när den kommer att komma, eftersom kroppen är i osynk efter medicinen. Men just nu är sambon magsjuk så jag hoppas den dröjer några dagar, för nu blir det inget liggande! 

Apropå min kropp så har den nåt mystiskt för sig just nu. Igår fick jag lite småont i bebismagen,  typ som lite mensvärk. Och nu har jag haft lite bruna flytningar ett dygn. Jag blev lite orolig för det borde inte vara mens på g just nu, så jag ringde 1177. Men hon trodde inte det var något att oroa sig över, om jag fick mer ont eller mer blödningar skulle jag höra av mig igen. Jag är bara nojig att det skulle vara livmoderinflammation, för det hade min hund när den hade bruna flytningar.  Men då skulle det nog göra mer ont! Jag hoppas det inte är nån fara men ska vara uppmärksam! 

RSS 2.0