Annars

mår vi bra :-) Alvin har nu hunnit bli 8 månader. Vi kämpar med maten, han är riktigt kinkig och vill helst av allt ha mammamat hela tiden. Men några matskedar kan man få i honom och han växer ändå sakta men säkert, så nu väger han 7860 gr till sina 72 ståtliga centimeter.
 
Vi har slutat med preventivmedel och även om vi inte direkt försöker aktivt, så finns ändå förhoppningarna där... Mensen kom 10 dagar sent den här gången och jag hann ju då börja tro att det kunde vara något. Jag blev inte ledsen när den sen kom, men liiite hann man ju börja drömma.

Bok

Förra helgen ägnade jag åt att skapa en bok. Det var en fotobok, men det vart mest text. Jag gjorde en bok av bloggen. Från det att jag startade den till han kom. Jag känner att jag vill ha kvar det jag skrev, för att kunna gå tillbaka till sorgen och glädjen. Dessutom la jag in en hel del bilder, framför allt från slutet av graviditeten. Jag bara längtar till den kommer hem färdigtryckt! Ska bli så kul! Nu ska även mina nära och kära få läsa, bloggen har ju varit hemlig för dem. Så vissa saker har jag ändå censurerat...


RSS 2.0