Rikedom


Tungt

Just nu är det tungt! Sömnbristen gör att allt känns så jobbigt! Försöker ta en dag och en natt i taget! Jag vet att det inte kommer kännas så här för alltid. 

Emils biopremiär

Igår var jag och Emil på barnvagnsbio.  Vi såg filmen Spotlight,  som jag inte visste så mycket om,  men det går bara en film varje vecka så man får ta det som erbjuds. Jag tyckte dem var riktigt bra!

Emils första biobesök verkar inte ha imponerat så värst mycket på honom. Han åt när filmen började och sen sov han i min famn hela filmen. 

Planen är att gå igen medan han är så liten så han gärna ligger och gosar i min famn.


Word!


En prins

Jag tittade precis på pressträffen där prins Daniel meddelade att en prins blivit född. Jag känner att jag blir rörd, som alltid när bebisar kommer till världen. Jag minns att jag blev lika rörd för fyra år sen, då Estelle föddes, men att jag sen också blev ledsen, för jag ville ju också.
 
Nu har jag fått det där, inte bara en, utan två gånger. Jag har fått välkomna två barn till världen.  Jag har fått meddela världen att två barn har fötts. Kanske inte samma uppståndelse som när kronprinsessan fått sina barn, men för oss och våra nära har det förstås varit större.
 
Varje barn son föds är ett underverk, prins eller ej, och två av dessa underverk är mina!

RSS 2.0