Inte så många inlägg.

Nej det blir inte så tät uppdatering. Men det händer inte så mycket i livet. Varje dag är den andra lik. Men A fortsätter att växa och vakna till iv mer och mer. Nyss upptäckte han sina fötter, dom är skojiga men svåra att stoppa i munnen! Idag fick han testa riktig mat för första gången, han fick slicka på en sked med potatis- och blomkålspuré och det såg ut som om det var det äckligaste han ätit (vilket det förmodligen var också för bröstmjölk är ju det bästa som finns tycker han).

För ett år sen...

kom jag hem och testade, la testet på badkarskanten och två streck visade sig! Den lyckan jag kände då, det var den största jag känt någonsin!

Nu på kvällen satt han i mitt knä och vi tittade på Idol! Vårt lilla fantastiska mirakel, mammas älskling! Tänk att vi fick denna lycka!

Två av de bloggare jag följt sen innan jag själv var gravid har fortgarande inte lyckats, en fick sitt andra missfall nyss. När jag läser inser jag att vi hade sån tur och jag tittar på mitt knyte och allt det som ändå är lite jobbigt ibland, det bara suddas ut! Hjärtat svämmar över!

RSS 2.0