En dag kvar.

En sista dag i morgon på jobbet! Åh vad skönt!!!!!!!

Sista Söndagsångesten.

Jaha en lång helg är till ända. Nu är det söndag och det är den sista veckan jag ska jobba. Alltså är det söndagsångest för sista gången nu! Känns väldigt skönt! Har börjat känna av boandet lite grann. Kan ju bero på att jag jobbar mindre nu och därför har mer ork att ta tag i städning och fix hemma. Idag har jag tagit alla bäbiskläder vi lånat och märkt vem vi lånat dem av. Sen har jag lagt det i olika högar och har satt igång att tvätta. Vill gärna hinna tvätta det jag köpt nytt några varv innan lilla hjärtat får kläderna på kroppen. Brukar inte bekymra mig om gifter i kläderna när det gäller mig själv, men med honom är det ju annorlunda. Har också skrivit en lång lista på allt jag vill hinna göra innan han kommer. Tänker att när jag är ledig kan jag ta lite i taget, kanske städa nån timme per dag, det är lagom.

25 veckor

Nu har det gått 25 veckor sen jag gjorde testet och äntligen fick mitt plus! Den natten låg jag vaken i flera timmar och kände hur glädjen strömmade genom kroppen. Nu är der inte så många veckor kvar!!!

Sista uppförsbacken.

Idag har jag en lång dag på jobbet. Först en vanlig dag, sen öppet hus för föräldrarna. Sist möte med det s.k. samverkansrådet. Så idag känns jobbig!

Men efter idag är det nedförsbacke in i mål, två veckor kvar och nästa vecka är kort! Sista tiden tänkte jag bara njuta och umgås med alla underbara barn som jag ju sen inte kommer få träffa varje dag.

Så där jag!

Har varit sur på blogg.se nu ett tag, för jag har inte kunnat ladda upp bilder och dessutom har det varit andra saker som inte funkat. Mailade nu och frågade och svaret blev att jag skulle testa en annan webläsare. Och då gick det. Så voila!
 
En magbild. Inte den bästa kanske, men här ligger jag och magen ute i förstamaj-solen och har det bra.
 
Jag gjorde lite nytta idag, köpte lite plantor och planterade i krukor så det blir lite vårfint på tomten. Efter det var jag helt slut så jag la mig i solen och där hade jag det så bra så jag somnade. En stor poäng med att vara gravid är att man kan vila utan dåligt samvete. Så jag sov i solen medan sambon bytte däck och städade bilen. Jag brukar inte göra det annars heller, men nu behöver jag inte ens ha dåligt samvete för att jag inte gör det...

RSS 2.0