En hel natt med förvärkar.

Har haft förvärkar hela natten. De gör ganska ont faktiskt. Vi får se om de avstannar nu när det blir morgon... Barnmorskan ska att de kan hjälpa honom ner i bäckenet, jag hoppas de har nån effekt, vore skönt om han fixerade sig snart!

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!

Nu har jag hittat hit igen :-) Hur har det gått för dig med förvärkarna? Har det kommit igång på riktigt?

Är lite nyfiken på hur ni tänkte när ni köpte vagn. Om jag räknat rätt är er son ungefär 2 och ett halvt nu? Ungefär så gammal H kommer vara om vi går hela vägen och får barn i augusti. Har redan börjat fundera på vagn, jag älskar det här med vagn mer än H som egentligen helst skulle vilja gå överallt. Använder ni vagn mycket? Varför valde ni syskonvagn istället för stå-/sittbräda?

/L

Svar: Hej! Skrev precis ett inlägg, inga fler värkar...


Vi använder fortfarande vagn mycket. Alvin älskar att åka vagn och jag tycker om att göra mycket utflykter med vagn. Pratade mycket med andra och de sa att man har nytta av syskonvagn. Men jag vet att det är lite på gränsen. Har vänner som inte skaffat syskonvagn. Beror kanske lite på hur mycket barnet åker vagn.

Sen ska jag erkänna att jag tycker det är roligt att köpa vagn också, det har spelat in lite grann...
kampenmotklockan.blogg.se

2016-01-28 @ 20:32:27
URL: http://ivfmamman.wordpress.com
Postat av: Marie

Tack för svaret! Himla svårt det där. Vi har alltid vagnen med oss men det är alltid en kamp att få ner H i den. Oftast går det bra så länge vi är utomhus och vagnen rullar, men går vi t ex in i en butik eller står still några sekunder blir han vansinnig. Han skulle nog helst vara utan. Men det tar ju hundra år att låta en tvååring gå själv överallt. Tänker att kanske ståbräda egentligen vore bättre, men han har också en otroligt stark vilja och är redan väldigt trotsig och misstänker att om han både vägrar att gå och sitta/stå på brädan är det lättare att trycka ner honom i vagnen och bara gå. Men risken är att den inte blir använd så mycket och då kanske det känns klumpigt att gå och släpa på en dubbelvagn med bara ett barn i. Ny vagn måste vi köpa oavsett eftersom vi bara har en sulky nu.
Jaja, det är ju ett tag kvar. Vi får helt enkelt se vad vi kommer fram till. Det är ju långt kvar och vi ska göra vårt KUB nu på tisdag och om det ser bra ut kanske vi äntligen vågar tro att det ska sluta bra.

Svar: Det finns ju olika alternativ. T.ex Emmaljunga superviking kan man ju ha som singelvagn och så sätter man på en extra sits till syskonet. Då kan ni ha samma vagn, om ni ändå måste köpa. Eller bugaboo Donkey kan man ju dra ihop så den blir smalare om man bara har ett barn i den.
kampenmotklockan.blogg.se

2016-01-29 @ 13:09:45
URL: http://ivfmamman.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0