ET

Nu har vi varit och gjort ET. Det gick bara bra. Vi fick inte veta hur många av äggen som blev befruktade, men ett fick vi tillbaka och fyra frystes in. Så det är ju jättebra, skönt att ha många i frysen om det här inte skulle lyckas. Dels för att slippa behandlingen, men också för att det bli billigare. Känns hemskt att prata om pengar i dessa sammanhang, men det är ju ett fakta att ett FET kostar en tredjedel så mycket som en hel behandling.
I alla fall kom vi dit och fick komma in ganska direkt. Läkaren kom också ganska direkt, så vi behövde inte vänta länge alls. Vi pratade lite om att jag varit dålig i magen men han trodde inte det hade något med överstimulering att göra. Sen fick vi gå in. Vi fick fota även det här embryot. Fyra celler sa de att det var. Tittar man noga ser det ut som att det är fem, men vi är ju inga experter. Allt gick snabbt och smärtfritt, det mest obehagliga var nog när han tvättade av livmoderhalsen.
 
Han sa att embryot hamnade på det bästa stället, vilket nu det är. Men också att nu handlar det om att embryot ska fortsätta dela sig. Vi kan inte göra något för att påverka, allt är upp till embryot.
 
Så, snälla, snälla lilla embryo! Jag älskar dig redan, snälla JOBBA JOBBA JOBBA!!!!! Stanna hos oss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0