En underbar tid!

Det slog mig idag. Vilken underbar tid vi lever i just nu. Det är i ett slags Limbo, fast positivt. Man svävar liksom ovanför allt och alla, går bara och väntar. Väntar på att livet ska ställas på ända och sen aldrig mer bli det samma igen. 

Att gå och vänta på att ett barn ska komma, det finns ingenting liknande! Det är liksom magiskt! Det är spännande,  läskigt, roligt, fantastiskt, skrämmande, nervöst, underbart. Och man har ingen aning. Det kan ske när som helst. Vilken sekund som helst kan det starta.

Det finns ett före och ett efter barnet kommer. Alla planer som man gör, gör man med förbehållet "om vi inte fött barn". 

Ett vakuum. Man är avskärmad från resten av världen. Den finns där och man kan prata med människorna, men de är i periferin. Deras liv pågår men för oss är livet mycket viktigare just nu. Deras tankar är inte konstant upptagna av att vi ska snart få en ny familjemedlem. De går inte och väntar på den där första värken. För dem är livet som vanligt, för oss är ingenting som vanligt!

Man har dykt ner i en tank. Så småningom kommer vi komma upp ur den, då med en ny liten pojke i familjen. Livet kommer för alltid att vara förändrat!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0