FET nr 4

Så nu är återföringen gjord. Vi var där kl 15.00. Jag åkte från jobbet 13.30 och skyndade mig hem. Sambon stod då i duschen, så det tog tid innan vi kom iväg. Så vi kom fram en minut över tre. Jag hatar att komma sent, vill helst vara på plats 10 minuter innan, vad det än gäller.

Nåja, fördelen var att vi slapp vänta, vi fick komma in direkt på Violen, samma rum som vid äggplocket och vid återföringen med Alvin. Jag fick ta på mig snyggstrumporna och rocken, som vanligt. Sen ganska direkt kom läkaren in. Det var en kvinna som hette Kerstin och som vi aldrig träffat förut.

De hade tinat först det ena embryot, men det hade bara 2 celler, vilket de tyckte var för lite, så de tinade det sista embryot.  Det hade fyra celler som vid nedfrysningen.  Så det skulle vi få tillbaka. När vi sen fick se det på monitorn hade det hunnit dela sig, så nu ruvar jag på ett litet sexcelligt embryo. 

Allt gick bra, men det gjorde lite ont idag, vilket det inte brukar. Men det var över på någon minut och sen fick vi åka hem.

Nu sitter jag och myser med min underbara Alvin i soffan, för det är det bästa som finns i mitt liv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0