Skit då. Dag 575.

Mensen kom. Hoppet är det sista som lämnar, så jag hoppades in i det sista. Men idag fick jag inse att det inte var nåt den här gången heller.

Känns inte så jobbigt, värst nu är att jag har sån jävla mensvärk, så jag vet inte hur jag ska klara av att sova... Jävla skitkropp!!!


Kommentarer
Postat av: Jakten Efter Total Lycka

Jag vet hur jobbig den där djävulska mensen är. Även om man praktiskt taget är helt säker på att inget har hänt under månaden så smärtar det något vansinnigt när man måste ge upp det sista hoppet och inse att det bara är att börja om igen... ytterligare en gång.



Hur är läget för er nu? Blir det IVF i höst? Jag känner att vi fick så lite info på vårt eget samtal, så jag är väldigt osäker på när vi kommer att kallas till uppstartsmöte. Blir tokig på att allt går så långsamt inom landstingssjukvården.

KRAM

2012-06-12 @ 10:52:38
URL: http://jakteneftertotallycka.blogspot.se/
Postat av: kampen mot klockan

Ja visst är man SÅ trött på att allting tar så fruktansvärt lång tid! Vet inte heller riktigt vad som ska hända, allt är så otydligt. Men det är ju vårdgarantin som gäller, så vi hoppas på att få komma på uppstartssamtal i augusti. Vi står i kö från den 22 maj, så inom tre månader efter det ska det ju vara...



Kram

2012-06-12 @ 21:07:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0